Matematika tananyagok

euk
“A matematikához nincs királyi út!” (Euklidész)

Köszöntök minden idelátogató tanulót, szülőt és kollégát.

„Az egyetlen tudás az alkalmazható tudás.
Az ismeretek csupán a tudás illúzióját adják.
Alkalmazható tudásra kizárólag gyakorlással lehet szert tenni.”  (Braskó Csaba)

Ez az oldal elsősorban az erdőbényei Szent István Általános Iskola diákjainak matematika  tanulását segíti elő. Remélem a honlapon való barangolás valóban segíti diákjainknak a tananyagok jobb megértését!

Mit teszek itt közzé?

Az általános iskolai matematikához témakörönként gyakorló feladatokat, melyek érdekesebbé tehetik a tanórai munkát, vagy az otthoni tanulást.   Az alkalmazásokhoz a két menüből és a képekre klikkelve jutsz el.

A tanulást oktatóvideók, vázlatok és interaktív anyagok segítik, folyamatos bővüléssel és frissítéssel.

Az itt található anyagok jelentős részben saját termékeim, illetve angol és német nyelvről fordított anyagok. Tetszőlegesen felhasználhatók, másolhatók, sokszorosíthatók. Célja, hogy  segítse  a matematika  alapjainak jobb megértését, így a tudás eljuthat oda is ahol magántanárt, fizetős szolgáltatást nem tudnak vagy nem akarnak igénybe venni.

 Köszönöm a megtekintést!

Matematika tananyagok” bejegyzéshez 6ozzászólás

  1. Nagyon jónak tartom az oldalt! Gratulálok és köszönöm a hozzáférési lehetőséget! 🙂

    Kedvelés

  2. […] Morzsák | Interaktív gyakorló feladatok. IKT – Modern Iskola. Keresés Modern Iskola A digitális világ és a gyerekek – alkotó és harmonikus kapcsolat – Henzel György, Szlovákia Digitális olvasás – új készség, amit most megtanulhat, és taníthat is! Robotikai világversenyre indulhatnak újra a nyertes középiskolások – az EMMI is támogatja őket Ma is tanultam valamit! – Digitális ácsok és ingyenes közösségi tanulási-tanítási terek- Infoparlament,… Informatika a Társadalomért Egyesület által rendezett 8. Az autók és az “agyak” mobilitásáról is szó volt az Infoparlamenten A miniszter az Informatika a Társadalomért Egyesület idén 8. alkalommal megrendezett kétnapos tanácskozásának megnyitóján kiemelte: az ország jó példát mutatott a járműipar átalakítására. Okostelefonos applikációval tanulhatnak a diákok a pénzügyekről A pénzügyi ismeretek elsajátítása, a pénzügyi tudatosság erősítése fontos a fiatalok körében, ezért a Magyar Államkincstár olyan applikációt fejlesztett ki középiskolások számára, amellyel könnyen elsajátíthatják az… […]

    Kedvelés

Hozzászólás